MEET OUR MAIN PARTNERS 

2nd edition

FEESTZAAL - CONFERENTIE - HOTEL - CATERING

Jouw garantie voor kwaliteit

Tussen de Zoerselse bossen en op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen centrum, vind je Domein Martinus.

Een professioneel team onder leiding van de familie Van der Auwera omringt je met de grootste zorgen. De prachtige tuin vormt een schitterend decor voor recepties en feesten en biedt enorm veel mogelijkheden voor conferenties.

"The Art of Fine Cooking is een culinaire beleving op hoog niveau voor uw feest. Een selecte keuze aan dagverse producten worden omgetoverd tot pareltjes van gerechten door onze strikt geselecteerde chefs."Koken op hoog niveau met pareltjes van gerechten waarbij smaak primeert.

Met The Art of Fine Cooking maken we het verschil en brengen wij feesten en bedrijfsevents op locatie graag naar een hoger level.#The Art of Fine Cooking - Catering met dat ietsje meer.

Sinds 2012 beschikt Domein Martinus over een schitterende locatie in het Zuiden van Frankrijk: Te huur voor uw vakantie / huwelijk, feest of incentive: Een warm en rustgevend middeleeuws kader waarin ruimte en luxe je omarmen. Hoogzomer of putje winter, hier kom je steeds tot rust.

De 8 riante slaapkamers en 6 badkamers, allen perfect afgewerkt, kijken uit op de prachtige omgeving.

DamesDraaienDoor is een artist agency die de beste vrouwelijke Nederlandse DJ's, musici en vocalisten vertegenwoordigt, waarbij het draait om het creƫren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek.

Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! 

Pure Intense by Maxime Cauberghs

Maxime is de naam achter schoonheidsinstituut Pure Intense , inner and outer beauty is iets wat centraal staat bij pure intense.

U kan terecht voor gelaats-of lichaamsverzorging, cosmetica behandelingen en meer...

Sinds 2018 is Pure Intense gevestigd in Malle, omgeven door de dorpskern en omringd met de volledige liefde van Maxime. 

SeventyFour Creations & Tempo Per Te zorgen voor een complete merkbeleving, een gepersonaliseerde aanpak, steeds afgestemd op uw wensen.

Wij investeren in duurzame relaties met de meest vooraanstaande contacten, merken en media uit diverse sectoren.
U kan bij ons terecht voor:

Evenementen van A tot Z, totaalprojecten op maat, bedenken en uitwerken van publiciteitsconcepten, strategische communicatie, consulting en netwerking, multimedia & video, persoonlijke invulling voor elk budget, location hunting.